ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΡΑΤΗΣΗΣ

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΡΑΤΗΣΗΣ


Η www.nextholidayshome.com είναι μια ηλεκτρονική πλατφόρμα που ανήκει στην εταιρεία Your Next Home Vacation και σκοπό έχει την καταχώρηση καταλυμάτων, που είναι διαθέσιμα για κρατήσεις και σκοπό έχει τη διαμεσολάβηση και την υπόδειξη κατάλληλων καταλυμάτων σε ενδιαφερόμενους παραθεριστές.

Η χρήση της ιστοσελίδας σημαίνει ότι ο χρήστης έχει διαβάσει και συμφωνεί με τους όρους χρήσης της.

Από την ιστοσελίδα ο χρήστης ενημερώνεται για τα καταλύματα και τις τιμές τους. Μπορεί να προβεί σε κράτηση, είτε μέσω της ιστοσελίδας είτε τηλεφωνικά είτε μέσω της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου yournexthomevacation@gmail.com. Σε περίπτωση που εκ των υστέρων διαπιστώσει λάθος κατά τη διαδικασία της δήλωσής του μπορεί να επικοινωνήσει με τα στοιχεία επικοινωνίας που θα βρει στον ιστότοπο αυτό. Θα υπάρξει προσπάθεια ακύρωσης ή τροποποίησης της δήλωσής του (ανάλογα με τι επιθυμεί), χωρίς αυτό να σημαίνει ότι, αποκλείεται ενδεχόμενη επιβάρυνσή του. Για το αν επιτρέπονται κατοικίδια, παιδιά και προβλέπεται συγκεκριμένη θέση parking θα το ενημερώνεστε κατά περίπτωση ανάλογα με το κατάλυμα.

Τιμές

Οι αναγραφόμενες τιμές δεσμεύουν την εταιρεία Your Next Home Vacation και το χρήστη / επισκέπτη, μέχρι τη στιγμή που θα υποβάλει σχετικό αίτημα για κράτηση. Η εταιρεία Your Next Home Vacation διατηρεί το δικαίωμα να προβαίνει σε οποιαδήποτε τροποποίηση των αναγραφόμενων τιμών χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση ή δέσμευση. Οι τιμές περιλαμβάνουν τους νόμιμους φόρους και επιβαρύνσεις.

Ηλεκτρονική Κράτηση & Επιβεβαίωση

Για την κράτηση θα σας ζητηθούν ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο, διεύθυνση, τρόπος επικοινωνίας (email, τηλέφωνο), και εφόσον πραγματοποιήσετε κατάθεση, αριθμός λογαριασμού, το δωμάτιο / κατάλυμα που σας ενδιαφέρει, η ημερομηνία άφιξης και αναχώρησής σας, και την αποδοχή του κόστους παραμονής.

Μετά τη διαδικασία υποβολής του αιτήματος εκ μέρους του χρήστη, ακολουθεί επιβεβαίωση εντός 24 ωρών από την ιστοσελίδα, που περιλαμβάνει τα πιο πάνω στοιχεία, όπως επίσης το χρόνο που υποβλήθηκε το αίτημα. Η αποστολή αυτών των στοιχείων λειτουργεί ως δέσμευση της Your Next Home Vacation προς τον χρήστη / επισκέπτη. Το μήνυμα αυτό εκτυπώνεται και επιδεικνύεται ως αποδεικτικό κατά την άφιξη στο κατάλυμα.

Η καταβολή του συμφωνηθέντος ποσού θα πρέπει να γίνεται με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της Εταιρίας εντός 5 εργάσιμων ημερών με αποστολή του καταθετηρίου είτε με χρέωση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας. Αυτή είναι η προϋπόθεση ώστε να θεωρείται η κράτηση ενός δωματίου επιβεβαιωμένη από την εταιρεία. Ειδάλλως θα έχει τη δυνατότητα να διαθέσει εκ νέου το συγκεκριμένο κατάλυμα. Ο χρήστης/επισκέπτης θα κληθεί να καταβάλει το 50% της συνολικής κράτησης. Με την επιβεβαίωση της πληρωμής θα αποστέλλεται η τελική επιβεβαίωση της κράτησής (voucher). Το υπόλοιπο ποσό θα κατατίθεται κατά την άφιξή του είτε με μετρητά είτε μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας είτε με κατάθεση σε λογαριασμό μια βδομάδα πριν την άφιξή του με αποστολή της εξόφλησης είτε με fax είτε ηλεκτρονικά.

Τηλεφωνική Κράτηση & Επιβεβαίωση.

Εκτός του πιο πάνω τρόπου ο χρήστης έχει τη δυνατότητα, να επικοινωνήσει είτε τηλεφωνικά είτε μέσω της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Εταιρείας, και να εκδηλώσει τη πρόθεσή του για συγκεκριμένο δωμάτιο/κατάλυμα, όπως επίσης και το χρόνο άφιξης και αναχώρησής του. Θα κληθεί να καταβάλει το 50% της συνολικής κράτησης. Μετά την αποστολή της πιο πάνω κατάθεσής του, είτε με fax είτε με ηλεκτρονικά, του αποστέλλεται η επιβεβαίωση της κράτησής του (voucher). Το υπόλοιπο ποσό θα κατατίθεται κατά την άφιξή σας είτε με μετρητά είτε μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας είτε με κατάθεση σε λογαριασμό μια βδομάδα πριν την άφιξή του με αποστολή προς εμάς της εξόφλησης πάλι είτε με fax είτε ηλεκτρονικά.

Είτε μέσω ηλεκτρονικής κράτησης είτε μέσω τηλεφωνικής κράτησης η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα κατά περίπτωση να αλλάζει τις γενικές πολιτικές χρεώσεών της με ενημέρωση των επισκεπτών/χρηστών. Αν υπάρξει τέτοια διαφορετική πολιτκή χρέωσης για κάποιο κατάλυμα ή για κάποια χρονική περίοδο ή προσφορά θα ενημερώνεστε από την ηλεκτρονική πλατφόρμα της Εταιρείας στα αντίστοιχα καταλύματα.

Ακυρώσεις και Αλλαγές

Ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα ακύρωσης της κράτησής του μέχρι 21 ημέρες πριν την άφιξή του δωρεάν. Σε αυτή την περίπτωση, δηλαδή, δεν θα επιβαρύνεται κάποιο ποσό και αν έχει γίνει προκαταβολή θα επιστρέφεται. Για ακυρώσεις 20 έως 7 ημέρες πριν την άφιξη του πελάτη θα χρεώνεται το 50% του συνολικού ποσού της κράτησης το οποίο, ισοδυναμεί με το ποσό της προκαταβολής. Από 6 ημέρες πριν την ημερομηνία άφιξής του πελάτη, ή σε περίπτωση μη εμφάνισής του, ο πελάτης χρεώνεται ακυρωτικά το συνολικό ποσό της διαμονής του. Αν υπάρξει κάποια ειδική ακυρωτική πολιτική θα ενημερώνεται μέσα από τον ιστότοπο στο ανάλογο κατάλυμα ή περίοδο για την οποία θα ισχύει άλλη ακυρωτική πολιτική.

Τόσο οι πολιτικές χρέωσης όσο και οι ακυρωτικές πολιτικές θα αποστέλλονται και ηλεκτρονικά μαζί με το voucher επιβεβαιωμένης κράτησης.

Έχει επίσης τη δυνατότητα να ζητήσει μέχρι πριν από 1 ημέρα αλλαγή της κράτησής του κατόπιν ενημέρωσης και επικοινωνίας με την Εταιρεία, και εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα. Σε ενδεχόμενη επιπλέον επιβάρυνση από την αλλαγή θα ενημερώνεται.

Τέλος εάν επιθυμεί παράταση της παραμονής του, και εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα, η τιμή της τυχόν επιπλέον κράτησής του θα προσδιορισθεί κατόπιν συνεννοήσεως με την Εταιρεία.

Ο επισκέπτης υποχρεούται να σέβεται τις ώρες κοινής ησυχίας, και τους υπολοίπους ενοίκους του ξενοδοχείου/καταλύματος.

Σε περίπτωση που προκληθεί φθορά ή ζημιά στο κατάλυμα, πέραν της συνήθους χρήσης, ο επισκέπτης θα υποχρεωθεί να την αποζημιώσει.

Συναλλαγές με πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες

Θεωρούμε την ασφάλειά σας μέγιστη προτεραιότητά μας. Προκειμένου να διαφυλάξουμε την ασφάλεια των συναλλαγών χρησιμοποιούμε ένα διακομιστή υψηλής ασφάλειας. Τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας γίνονται γνωστά μόνο στο χρηματοπιστωτικό ίδρυμα που διεκπεραιώνει τη συναλλαγή. Οι πληροφορίες της κάρτας σας δεν είναι αναγνωρίσιμες στο προσωπικό μας. Γίνονται δεκτές όλες οι πιστωτικές κάρτες.

Σε περίπτωση που κάποιος εκ των ανωτέρω όρων κριθεί αντίθετος με το νόμο, παύει αυτοδικαίως να ισχύει και αφαιρείται από το παρόν, χωρίς σε καμμία περίπτωση να θίγεται η ισχύς των λοιπών όρων.

Το παρόν διέπεται από την Ελληνική Νομοθεσία, και με τη χρήση αποδέχεσθε ότι η αποκλειστική αρμοδιότητα για οποιοδήποτε θέμα προκύψει, ανήκει στα Δικαστήρια Αθηνών.